De Workstep is een vooruitgang voor uw bedrijf

Waarom kiest u voor de Workstep?

De Workstep is in alle opzichten een efficiënte toevoeging aan uw productieproces of om logistieke uitdagingen te overwinnen. Hierom kiest u voor de Workstep:

  • Eenvoudig te besturen
  • Makkelijk manoeuvreren en snel van a naar b
  • Stille en energiezuinige elektrische motor
  • Krachtig en robuust design
  • Probleemloos goederen vervoeren

Voordelen op een rijtje

De Workstep is door uw medewerkers makkelijk in gebruik te nemen, want de step is eenvoudig te besturen. Bij de levering van de Workstep volgt een uitleg van de werking en het gebruik van de Workstep. 

U kunt de Workstep besturen door middel van het stuur en de snelheid bepalen met de gashendel. Hier kunt u ook mee remmen. Het remmen gebeurt grotendeels elektromagnetisch. Hierdoor is er nauwelijks wrijving en slijtage. De Workstep is een duurzaam vervoermiddel binnen uw bedrijf.

Direct zien of de Workstep geschikt is voor uw bedrijf? U kunt een demo van de Workstep aanvragen.Wij komen dan langs om de mogelijkheden van de Workstep te laten zien. Uiteraard kunt u of kunnen uw medewerkers dan ook het gebruiksgemak van de Workstep ervaren.

Door zijn compacte bouw en design kunt u makkelijk manoeuvreren en met de juiste bandensoort is geen grondoppervlak een probleem voor de Workstep. Zo is voor de toepassing van de Workstep op gladde vloeren de massieve banden geschikt. 

Legt de Workstep een ruigere route af? Dan raden wij de luchtbanden aan. 

Weet u niet welke banden het meest geschikt zijn voor het grondoppervlak van uw bedrijfsterrein? Geen probleem! Wij kijken graag met u mee. Neem contact met ons op.

De Workstep is in een stille en rustige omgeving te gebruiken, omdat de Workstep gebruik maakt van een stille, energiezuinige motor. De motor wordt door ons op maat getuned en ingesteld, daarom kunnen wij ook met zekerheid zeggen dat de krachtige elektromotor een hoge acceleratie heeft. 

De motoren zijn zeer compact en gebouwd met hoogwaardige metalen. Wanneer er geremd wordt, regenereert de motor. Hierdoor gaat er geen energie onnodig verloren en is de Workstep een energiezuinig vervoermiddel binnen uw bedrijfsvoering.

De Workstep is daadwerkelijk een stoere aanwinst voor een logistieke operatie. De degelijke, natuurlijke en duurzame materiaalkeuze maken de Workstep een ware krachtpatser in het vervoer van uw materiaal en producten.

Daarnaast is de Workstep is onderhoudsvriendelijk, dit is terug te zien in de eenvoud van het ontwerp en mogelijkheden van de elektromagnetische motor.

Tegen een stootje kan de Workstep zeker ook. Naast het hufterproof design is er rondom het plateau van de step een rubberen bumper geplaatst. Hiermee wordt eventuele aanrijdschade tot het minimale beperkt.

Het vervoeren van goederen is voor de Workstep een koud kunstje vanwege de keuze in de toepassingen van de accessoires. Zo kan de Workstep met een krathouder aan de voor of achterkant eenvoudig kleinere producten vervoeren en met de optionele trekhaak aan de achterkant zelfs goederen met een gewicht van 200 kg trekken. Door zijn grote koppel, kan de step eenvoudig groot gewicht verplaatsen.

Even terug rijden naar het vorige gangpad? Geen probleem, want de Workstep kan wendbaar voor- en achteruit rijden. 

Alle voordelen van de Workstep met eigen ogen zien?