Een flinke ‘step’ vooruit met de Workstep

De veelzijdige toepasbaarheid van de Workstep draagt bij aan een efficiënt logistiek proces in uw bedrijf. Het robuuste design, of zoals we zelf graag zeggen hufterproof ontwerp , maakt dat de step een uitkomst is voor diverse sectoren. 

Van tuinbouwkassen tot distributiecentra, maar ook voor schoonmaakwerkzaamheden in gebouwen met meerdere etages is de Workstep een uitkomst. Zo kan de Workstep makkelijk de lift in, om op de volgende etage weer door te rijden. Door zijn kleine omvang past onze step in kleine ruimtes.

Met de verscheidenheid aan opties die de Workstep biedt, is deze altijd naar eigen wens samen te stellen.

Uw eigen Workstep compleet naar eigen wens configureren?

Toepassingen van de Workstep

We vertellen het liever iets te veel dan te weinig: 

Onze Workstep is in alle opzichten een multifunctionele toevoeging aan elke sector.

Verschillende ondergronden

De Workstep is uitermate geschikt om zowel binnen als buiten snel afstanden af te leggen. Voor de verschillende ondergronden en vloeren zijn er twee soorten banden ontwikkeld. Wordt de Workstep vooral op gladde vloeren gebruikt? Dan is ons advies om bij het samenstellen van de Workstep de massieve banden te selecteren.

Rijdt de Workstep alleen op een ruwe vloer of ruigere ondergrond? Daarvoor zijn de luchtbanden speciaal ontwikkeld. Ook is het mogelijk om de snelheid van de Workstep door ons te laten instellen, te kiezen tussen 5 tot 25 kilometer per uur.

De Workstep wordt helemaal afgesteld zodat hij volledig naar zijn potentieel te gebruiken is.

Vervoer van personen en goederen

De Workstep is een ideale toevoeging van uw interne logistiek, vooral bij het vervoeren van goederen. Zo wordt het voor uw personeel mogelijk om efficiënter te werken, zonder dat zij zich overbelasten. De Workstep kan goederen vervoeren op een handig krattenrek, zowel aan de voor- als achterkant, met één of meer karren bevestigd aan de achterkant.

Zo kan uw personeel op verschillende manier goederen vervoeren, terwijl zij op het plateau staan en hun krachten niet verspillen. De Workstep neemt dit helemaal over, zodat deze niet alleen uw personeel ontlast, maar ook efficiënter is.

Verschillende samenstellingen

De Workstep is op verschillende manieren in te zetten. Zo kan de bestuurder op het plateau staan, maar ook zitten op het zitje. Er kunnen kratten aan de voor en achterkant bevestigd worden om een hoeveelheid kleine goederen te vervoeren. 

Voor schoonmaakwerk is er zelfs een speciale accessoireset ontworpen die ideaal voor schoonmaakbedrijven gebruikt kunnen worden. De Workstep is eenvoudig per etage te verplaatsen in een lift, want hier past de step makkelijk in.

Naast bovenstaande opties zijn er nog meer samenstellingen mogelijk. Stel alvast uw Workstep samen om te kijken welke uitvoering van de Workstep geschikt is voor uw branche.

Alle opties zien? Stel uw Workstep alvast samen om alle mogelijkheden te bekijken!