In welke sector is de multifunctionele Workstep te gebruiken?

Dat de Workstep niet alleen multifunctioneel is in gebruik, maar ook op een verscheidenheid van terreinen is geen geheim. Waar kan de Workstep gebruikt worden?

Toepassingen

Glastuinbouw en kwekerij

Nederland telt een aanzienlijk aantal tuinbouwkassen waar dagelijks aanzienlijke afstanden in worden afgelegd. De Workstep kan de werkzaamheden in de glastuinbouw of bij kwekers vergemakkelijken. Medewerkers stappen zo op de Workstep en kunnen tijdens de ritjes ook bloemen of microgroentes vervoeren in de kratten. Ook grotere planten meenemen in een kar is geen probleem, want kan snel gekoppeld worden aan de trekhaak van de Workstep.De Workstep in uw tuinbouwkas gebruiken? Wij adviseren u hier graag over.

Ziekenhuizen en zorgcentra

Iedereen kent die lange hallen van de ziekenhuis en verzorgingstehuizen wel. Het zorgpersoneel heeft na een dag werken zeker een aantal kilometers in de benen. Om het personeel minder te belasten is de Workstep een welkome aanvulling. Hierdoor hebben de zorgmedewerkers meer tijd voor het belangrijkste werk wat zij doen: zorgen voor patiënten en cliënten.Met de Workstep kan het personeel medisch materiaal vervoeren, maar ook maaltijden bij de cliënten die slecht ter been zijn. De toepassingen zijn eindeloos.Bespreken waarom de Workstep dé toevoeging is voor uw zorgcentra? Neem contact met ons op!

Camping

De sanitaire voorzieningen moeten gecheckt worden… meneer van plek 25C kan geen wifi-verbinding krijgen… De volleybalwedstrijd begint zo, maar de volleyballen liggen nog in het hoofdgebouw… Die klusjes en ritten worden u allemaal makkelijk gemaakt met de Workstep. De volleyballen en de gereedschapkist in het krat achterop en de handleiding voor het instellen van de wifi in het mandje voorop en gaan!Zeker weten of de Workstep geschikt is voor uw camping? Vraag een demo aan!

Schoonmaakbedrijf

Speciaal voor schoonmaakbedrijven en schoonmaakwerkzaamheden is er de schoonmaakset die aan de Workstep toegevoegd kan worden. Daarmee is de Workstep uitermate geschikt voor schoonmaakklussen. Lange hallen vormen geen probleem meer, want de Workstep zijn af te leggen afstanden een eitje.De step past in een lift en hierdoor kunnen de schoonmaakspullen makkelijk naar meerdere etages vervoerd worden.Met het handige rek en de schoonmaakset is de Workstep het ideale vervoersmiddel voor de schoonmaakbranche. Overtuigd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook de Workstep in uw bedrijf uitproberen?

Vraag vandaag nog een demo van onze Workstep aan. De Workstep is naast bovenstaande branches namelijk ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen, waaronder distributiecentra, warehouses, hotels, campings, beveiligings- en inspectiewerkzaamheden, evenemententerreinen en nog veel meer.

Ervaar de veelzijdigheid van de Workstep en merk direct effect in uw logistiek proces!